MEET OUR CREW.

Ontmoet onze getalenteerde crew van TUDC. De docenten zijn gepassioneerd en hebben allemaal hun eigen unieke stijl van dans. Je leert in de les een choreografie die het dichtst bij de docent past en hoort. Wees vooral niet bang om vragen te stellen, de docenten zijn meer dan bereid om jou in je doelen te ondersteunen.

Veel plezier met het volgen van de lessen!

 

TUDC crew

SAPPHIRE SEPHORA

Sapphire is onze Afro goddess. Haar les is één groot feest gekenmerkt door veel energie! In Sapphire haar lessen staan plezier en persoonlijke ontwikkeling voorop. Je danst omdat je het leuk vindt en je geniet ervan. Van die basis kun je groeien. Wanneer zij haar leerlingen ziet ontplooien in de les tot een meer zekere versie van zichzelf, gaat ze tevreden naar huis

  • Instagram
JVC01621_edited.jpg

AWA

DIALLO

Awa houdt ervan om te variëren in de stijl waarin zij haar choreo's maakt. Het liefst geeft ze dancehall gerelateerde choreo's en dancehall femme, maar ze maakt ook graag uitstapjes richting feminine en commercial. Daarnaast staan energie, uitstraling en het hebben van plezier in het dansen (met elkaar) centraal in haar lessen. Zij vindt het uitermate belangrijk dat mensen zich ontwikkelen in haar les, maar ook zeker dat de leerlingen naar buiten lopen met een lach.

  • Instagram
Awa.jpg

CHARLICE JOHANNES

Charlice is een verschijning die je niet kan missen. Met haar manier van lesgeven probeert ze iedereen te motiveren met haar enthousiasme. Met de kennis die ze overal heeft opgedaan, geeft ze haar kennis over op de leerlingen. Haar commerciële stijl van choreografieën icm. haar kennis, leer je hoe je echt moet shinen op podium of als danser. 

  • Instagram
14ECCC23-C3D2-4EC4-A989-4B0F3E459390.jpe

ALEX ZOMIKIDANE

Sinds kort geeft Ales geen lessen meer bij TUDC. Wij bedanken hem voor alle lessen en inzet! Iedereen zal zijn lessen gaan missen, maar je kan hem zeker nog tegenkomen in de fitnesszaal.Alex blijft sporten bij GymNow , maar je kan hem zomaar aantreffen tijdens een dansles!

  • Instagram

KYARA DJASMADI

Kyara is één van de leden die het langste meedraait in TUDC. Begon als danser naar performer en eindigt als docent. Met haar hiphop kennis probeert ze dansers mee te geven waar hiphop ooit is begonnen. Heb je hulp nodig om je verder te ontwikkelen als danser, dan is Kyara's les een goed begin.

  • Instagram
107307744_1818469658296280_7380946435746

NOENONI LOASANA

Noenoni heeft op jonge leeftijd al veel kunnen bereiken en is gezegend om veel te mogen reizen voor haar passie. Ze ging van Dubai naar Parijs, van LA naar New York en is momenteel weer terug in Nederland om de dansers in Groningen weer wat bij te leren. De laatste jaren heeft ze zich verdiept in hiphop en deelt ze de kennis die ze heeft opgedaan met dansers om haar heen. In Noenoni haar lessen leer je choreo’s gebaseerd op hiphop basics en grooves, gemixt met haar eigen persoonlijke stijl.

  • Instagram

NAOMI RAQUEL
MIOJO

Naomi houdt van het creëren van een safe space waar goed getraind kan worden. In haar lessen neemt ze je mee in haar eigen manier van bewegen. Haar choreografieën variëren van hiphop basics, naar full body grooves tot intrinsieke bewegingen. Van alles wat dus! Muzikaliteit en gevoel staat centraal in haar lessen.

  • Instagram
JVC00970.jpg

LUCAS MEUSEL

Lucas zijn breakdancestijl is vooral varierend in snelheid in de bewegingen, zo dat hij de powermoves en de freezes beter kan uitlichten. 

 

Vanwege zijn ervaringen als professional performer, leer je niet alleen de basis bewegingen in de les, maar vooral hoe je ze ook kan uitvoeren in praktijk  

Lucas.jpg

JAYCILEY JANO

Jayciley is onze geweldige kids docent. In haar handen zijn je kinderen veilig en beleven ze enorm veel plezier in dans. Ze weet je kinderen mee te slepen met haar vrolijke energie en is ook nog eens een Tiktok fanaat!

  • Instagram
0889ef2a-cb5c-4266-8993-f57ebb62ef9c.jpg

SOPHIE BAHTIAR

Sophie is een technische danser die al van jongs af aan getraind is in ballet en modern. Met veel plezier en passie brengt zij deze techniek overbrengen op haar leerlingen in de vorm van contemporary/lyrical choreografieën.

  • Instagram
JVC01177_edited.jpg

NINA
CISCI

Nina danst al 10 jaar. Ze traint in verschillende dansstijlen zoals: Hiphop, Vogue/Tutting en Dancehall. Ze heeft jaren lang in een dansteam gezeten maar heb ervoor gekozen om mijn eigen weg te gaan. Ze houdt ervan om haar training in verschillende stijlen te combineren in haar eigen unieke stijl en dingen uit te proberen. In haar les vind ze het belangrijk dat de mensen komen om te trainen en lekker hard te werken maar niet vergeten ook plezier te hebben.

  • Instagram
JVC01712-3.jpg