MEET OUR CREW.

Ontmoet onze getalenteerde crew van TUDC. De docenten zijn gepassioneerd en hebben allemaal hun eigen unieke stijl van dans. Je leert in de les een choreografie die het dichtst bij de docent past en hoort. Wees vooral niet bang om vragen te stellen, de docenten zijn meer dan bereid om jou in je doelen te ondersteunen.

Veel plezier met het volgen van de lessen!

 

TUDC crew

TARA SALAHSHOR

Tara haar les bestaat uit het creëren van een veilige plek, waar je acteervormen met movements samenvoegt. Je werkt aan storytelling, het leren kennen van je lichaam en leren bewegen op verschillende soorten muziek. In een choreografie focus je op muzikaliteit, gevoel, basics en het aannemen van nieuwe vormen met je lichaam. 

  • Instagram
6BF2C968-40D8-4457-A9BA-464220128B5E_1_2

AWA

DIALLO

Awa houdt ervan om te variëren in de stijl waarin zij haar choreo's maakt. Het liefst geeft ze dancehall gerelateerde choreo's en dancehall femme, maar ze maakt ook graag uitstapjes richting feminine en commercial. Daarnaast staan energie, uitstraling en het hebben van plezier in het dansen (met elkaar) centraal in haar lessen. Zij vindt het uitermate belangrijk dat mensen zich ontwikkelen in haar les, maar ook zeker dat de leerlingen naar buiten lopen met een lach.

  • Instagram
Awa.jpg

CHARLICE JOHANNES

Charlice is een verschijning die je niet kan missen. Met haar manier van lesgeven probeert ze iedereen te motiveren met haar enthousiasme. Met de kennis die ze overal heeft opgedaan, geeft ze haar kennis over op de leerlingen. Haar commerciële stijl van choreografieën icm. haar kennis, leer je hoe je echt moet shinen op podium of als danser. 

  • Instagram
14ECCC23-C3D2-4EC4-A989-4B0F3E459390.jpe

ALEX ZOMIKIDANE

Met zijn manier van lesgeven, bereikt hij veel dansers die graag wat willen leren van zijn full body groovy choreografieën. Deze rustige man vol met vuur, kan je heel wat leren op basis van zijn dansstijl.

  • Instagram

KYARA DJASMADI

Kyara is één van de leden die het langste meedraait in TUDC. Begon als danser naar performer en eindigt als docent. Met haar hiphop kennis probeert ze dansers mee te geven waar hiphop ooit is begonnen. Heb je hulp nodig om je verder te ontwikkelen als danser, dan is Kyara's les een goed begin.

  • Instagram
107307744_1818469658296280_7380946435746

NOENONI LOASANA

Noenoni heeft op jonge leeftijd al veel kunnen bereiken en is gezegend om veel te mogen reizen voor haar passie. Ze ging van Dubai naar Parijs, van LA naar New York en is momenteel weer terug in Nederland om de dansers in Groningen weer wat bij te leren. De laatste jaren heeft ze zich verdiept in hiphop en deelt ze de kennis die ze heeft opgedaan met dansers om haar heen. In Noenoni haar lessen leer je choreo’s gebaseerd op hiphop basics en grooves, gemixt met haar eigen persoonlijke stijl.

  • Instagram

SHANNEN HOMMES

Shannens choreografie les is een combinatie van (spiritual) flow en de basic urban moves met contemporary invloeden. Tijdens haar les leer je hoe je in balans moet zijn met je lichaam. Elke vrijdag neemt ze je dan ook mee in deze wereld.

  • Instagram

LUCAS MEUSEL

Lucas zijn breakdancestijl is vooral varierend in snelheid in de bewegingen, zo dat hij de powermoves en de freezes beter kan uitlichten. 

 

Vanwege zijn ervaringen als professional performer, leer je niet alleen de basis bewegingen in de les, maar vooral hoe je ze ook kan uitvoeren in praktijk  

Lucas.jpg

VALENTINA BECKER

Valentina heeft haar eigen unieke hiphop style. Haar motiverende stijl van lesgeven zorgt ervoor dat iedereen  in dezelfde flow komt. Kom haar les volgen en ervaar deze leuke verrassende hiphop stijl.

  • Instagram
Valentina.jpg

JESSICA GEERMAN

Jessica geeft hedendaagse dans met invloeden van modern en contemporary. Kom naar haar les en laat je verrassen door haar unieke dansstijl.

  • Instagram
E4FA615C-1144-43DD-AFDA-7C43E2661135_edi