01

CHOREOGRAPHY CLASSES

Onze lessen bestaan vooral uit Choreography Classes omdat we de benamingen van de originele urban dansstijlen proberen te beschermen. Wij  als dansschool willen het goede voorbeeld geven dat niet elke les een hiphop les is of een dancehall les. Elke docent heeft namelijk zijn eigen manier van lesgeven en een unieke stijl van choreografie. Om het voor de nieuwe danser makkelijk te maken wat voor een choreografie de docent creëert, hebben wij op het rooster wel de dansstijl staan die gelieerd staat aan hun creatie. 

02

FUNDAMENTAL CLASS

Een echte hiphoples waarbij je de basisbewegingen leert uit de old school tijdperk. Om de urban dansstijlen meer te begrijpen die in het hedendaagse leven worden gecreëerd, is de kennis van de basis uit de old school tijdperk  uitermate belangrijk. Dan weet je ook in grote lijnen hoe de bewegingen zich van toen naar de huidige bewegingen zijn ontwikkeld. Een stukje educatie is nooit mis! 

03

KIDZ EN JUNIORDANCE

Ook voor de kids (7 t/m 11 jaar) en junioren (12 t/m 15 jaar) hebben we  speciale lessen ontwikkeld om ze zo goed mogelijk voor te bereiden op de toekomst. Ze krijgen veel van de basis bewegingen mee om te leren hoe je het makkelijkst op de beat kan dansen. Wie weet wat voor talentjes hieruit gaan voortvloeien. 

04

BREAKDANCE

Je kan er niet jong genoeg mee beginnen, want breakdance vergt veel tijd, oefening en discipline. Onze Lucas Meusel leert je diverse moves & tricks, zodat je tot een echte b-boy of b-girl kan ontwikkelen. We geven breakdancelessen voor verschillende leeftijden. Check onze rooster voor de lestijden.