01

CHOREOGRAPHY CLASSES

Onze lessen bestaan vooral uit Choreography Classes omdat we de benamingen van de originele urban dansstijlen proberen te beschermen. Wij  als dansschool willen het goede voorbeeld geven dat niet elke les een hiphop les is of een dancehall les. Elke docent heeft namelijk zijn eigen manier van lesgeven en een unieke stijl van choreografie. Om het voor de nieuwe danser makkelijk te maken wat voor een choreografie de docent creëert, hebben wij op het rooster wel de dansstijl staan die gelieerd staat aan hun creatie. 

02

STIJL SPECIFIEKE CLASS

In bijvoorbeeld Afro, Dancehall of Hiphop wordt er dieper op de techniek en basics van de stijl ingegaan. We hebben voor influences gekozen, zodat de docent niet volledig vast zit aan bewegingen, maar zich kan laten inspireren door de stijl en ondertussen ook individuele creatieve vrijheid heeft.

03

KIDZ EN JUNIORDANCE

Ook voor de kids (6 t/m 10 jaar) en junioren (11 t/m 15 jaar) hebben we  speciale lessen ontwikkeld om ze zo goed mogelijk voor te bereiden op de toekomst. Ze krijgen veel van de basis bewegingen mee om te leren hoe je het makkelijkst op de beat kan dansen. Wie weet wat voor talentjes hieruit gaan voortvloeien. 

04

BREAKDANCE

Je kan er niet jong genoeg mee beginnen, want breakdance vergt veel tijd, oefening en discipline. Onze Lucas Meusel leert je diverse moves & tricks, zodat je tot een echte b-boy of b-girl kan ontwikkelen. We geven breakdancelessen voor verschillende leeftijden. Check onze rooster voor de lestijden.