STEP IN CLASS

Dit is de perfecte manier om kennis te mogen maken met onze beginnersles. Ieder choreograaf heeft zijn eigen manier van lesgeven maar bij een step-in class is de tempo van het lesgeven en de duur van de choreo bij iedereen bijna hetzelfde. Zo kan je rustig beginnen met het aanleren van een choreografie en je lichaam laten wennen aan de bewegingen.

STEP 2 CLASS

Heb je de step-in classes onder de knie? Dan kan je proberen om een stapje hoger te gaan naar een step 2 class. Bij een step 2 class, wat bij ons onder intermediate valt​, zijn de choreografieën twee keer zo lang als een step-in class. Kortom de les gaat twee keer zo snel, dus ook dubbel uitdagend. 

STEP 3 CLASS

Haal alles uit jezelf en durf deze uitdaging aan. Hierbij komen niet alleen je technische vaardigheden als danser naar voren, maar ook je kracht en uithoudingsvermogen. Deze anderhalf uur durende les is alleen bedoeld voor de ervaren danser. Mocht je deze les goed willen ervaren, dan is een step 2 class ervaring wel vereist. 

OPEN CLASS

De naam zegt het al. Een open les dat voor  iedereen is bedoeld. Deze choreografen / lessen hebben geen aansluiting van een step-in class. Het is wel verstandig om de fundamentals en de step-in classes eerst te gaan doen voordat je de open classes betreedt, want het niveau kan soms iets te hoog liggen.

THE URBAN DANCE CENTER

 

Free Trialweek
About TUDC
Classes
Choreographers
Dancecrews

Masterclass Workshops
Contact


 

CONTACTGEGEVENS

The Urban Dance Center

Correspondentieadres

Turfsingel 36

9712 KR Groningen

T: 050 318 2333

E: info@springs.nl

OPENINGSTIJDEN

Ma - Vrij   7am - 10pm

Zat - Zon  9am - 5pm