Start

Dit is de perfecte manier om kennis te maken met onze beginnersles. Iedere choreograaf heeft zijn/haar eigen dansstijl. In een start les wordt veel aandacht besteed aan een goede opbouw en uitleg van de dansbewegingen. Zo kan je rustig beginnen om een choreografie aan te leren.

Advanced dansers mogen alleen naar Start, mits zij er rekening mee houden dat het tempo laag ligt.

Intermediate

Als je verder wil ontwikkelen als danser ga dan de uitdaging aan en volg de intermediate lessen. De opbouw van de les gaat sneller en de choreografie is langer. Gemiddeld geeft een instructeur 2 weken de choreografie.

Advanced

Meer techniek, meer moves en meer uitdaging.  In deze lessen ga je dieper in op alle facetten van dans, zoals cleanheid en performance. Dance to the max en verleg je grenzen. Onze instructors dagen je elke keer uit om alles uit jezelf te halen.

Mensen met een Start niveau mogen alleen naar Advanced als zij met een trainingsmentaliteit de les in stappen. De docent zal bepalen of je de les mag blijven volgen.

Kidz & Junior

De breakdance en footwork & freeze class zijn open lessen. De Kidz lessen zijn start lessen en de Junior lessen zijn verdeeld in start en intermediate. Plezier en ontwikkeling staat voorop in deze lessen!